II Міжнародна літня школа на тему: Розвиток академічної мобільності педагогічних, науково-педагогічних і керівників навчальних закладів в Європейському освітньому просторі

13 червня 2017 року

На виконання плану заходів Міністерства освіти і науки України, Програми спільної діяльності МОН України та НАПН України на 2017-2020 роки, 26-29 червня 2017 року буде проведено ІІ Міжнародну літню школу за темою: “Розвиток академічної мобільності педагогічних, науково-педагогічних працівників та керівників навчальних закладів у Європейському освітьньому просторі – крок до євроінтеграційного розвитку”.

Організатори: Державна наукова установа “Інститут модернізації змісту освіти” МОН України, ДВНЗ “Університет менеджменту освіти” НАПН спільно з Дебреценським університетом (Угорщина).

Дата та місце проведення: 26-29 червня 2017 року на базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти (м. Ужгород, вул. Волошина, 35) та 28 червня 2017 року на базі Дебреценського університету (Угорщина, м. Дебрецен, площа Університетська, 1) (переглянути лист ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти”).

До участі запрошуються наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники, керівники навчальних закладів різних рівнів і типів, студенти вищих навчальних закладів, слухачі курсів післядипломної освіти та інші зацікавлені особи, які працюють у сфері освіти.

Програмою передбачено розгляд питань щодо перспективних напрямів спільної діяльності в рамках Європейських програм, поєднання європейських інтреактивних тренінгових технологій, національно-культурного спілкування та теоретичних інформаційних сесій з тематики євроінтеграційних процесів. Також, учасникиознайомляться з успішними прикладами реформування в галузі освіти у Польщі, Словаччині, Угорщині.

По закінченні слухачі матимуть можливість отримати Сертифікат, наявність якого враховуватиметься при проходженні ними стажування або курсів підвищення кваліфікації на базі ДВНЗ “Університет менеджменту освіти”.

Робочі мови: українська, польська та англійська з перекладом.

Попередня реєстрація для участі у школі є обов’язковою (триває до 25 червня)! Реєстрація слухачів здійснюється в онлайн-режимі за посиланнями:

РЕЄСТРАЦІЯ ДЛЯ УЧАСТІ В м. УЖГОРОД--->[DOC]

РЕЄСТРАЦІЯ ДЛЯ УЧАСТІ В м. ДЕБРЕЦЕН--->[DOC]

Докладніше на [САЙТІ]

За довідками звертатися за тел.: +38(050)934 36 22 (Євгенія Федорівна Гайович).

ПРОГРАМА ЗАХОДУ

 

ННЦ Міжнародної діяльності

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook