Ректорат: зустрічаємо манівців Київщини та готуємося до Дня університету

15 травня 2017 року

     15 травня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень. Відкриваючи його, ректор університету зазначив, що керівництво продовжує курс на поліпшення якості освіти, практичної підготовки фахівців, наукового пошуку, патріотичного виховання студентства. Одним з етапів є проведення 26 травня Дня університету. Це буде певний підсумок нашої спільної роботи за навчальний рік. Тому головне завдання – провести його на високому організаційному рівні.

     Також цього тижня – 17 травня – відбудеться зустріч ректорату зі студентським активом: старостами усіх академічних груп, керівниками студентських організацій ННІ та факультетів, рад гуртожитків, членами студентського профкому, ради аспірантів. На нараді будуть обговорені питання весняної екзаменаційної сесії, практичного навчання тощо.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на підготовці до проведення зборів переможців, призерів та членів конкурсу наукових робіт Малої академії наук України – школярів Київської області, які відбудуться на базі нашого університету 18 травня. Також у четвер в державі відзначається День вишиванки і о 14-00 на сходах біля третього навчального корпусу відбудеться фотографування співробітників та студентства університету.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про результати відрядження до Миколаївського національного аграрного університету та спортивно-оздоровчого табору «Академічний». Підготовлені пропозиції щодо поліпшення роботи меблевого цеху, служби закладів харчування, які будуть розглянуті на розширеному засіданні ректорату. Що ж стосується відпочинку на березі Чорного моря, то «Академічний» готовий приймати співробітників і студентів: проведені косметичні ремонти, придбано обладнання, наведений лад на території. З 17 по 27 до нашого університету завітає делегація колег з Пенсильванії.

 

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтів в навчальних корпусах і гуртожитках. Активно йде робота на дахах віварію та гуртожитку №9, після їх здачі планується утеплення даху в навчальному корпусі №6.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін повідомив про завершення подачі наукових проектів на конкурс МОН. З 91 підготовленого проекту будуть відібрані ті, що отримають найбільшу кількість балів. Їх перелік буде додатково оприлюднений. Проте, зазначив Ігор Ібатуллін, 33 кафедри взагалі участі в підготовці проектів не брали. Це стосується факультетів: економічного, агробіологічного, інформаційних технологій, харчових технологій та якості продукції АПК.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ігорю Ібатулліну – організувати нараду щодо звіту і перспектив розвитку факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Сергію Кваші – контроль за підготовкою до Дня університету, профорієнтаційною роботою, екзаменаційною сесією. Начальникам науково-дослідної частини Володимиру Отченашку та навчального відділу Оксані Зазимко – провести аналіз і підготувати нараду із завідувачами лабораторій 14 червня.

 

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook