Профорієнтаційна робота на Черкащині

27 березня 2017 року

 23 березня 2017 року група викладачів кафедри економічної кібернетики у складі завідуючого кафедри А.В. Скрипника, старшого викладача Ю.В. Матуса (кафедра інформаційних систем) та асистента К.Л. Тужик здійснила профорієнтаційну поїздку в Лисянський та Звенигородський райони Черкаської області.

У смт. Лисянка відвідано Загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1 та Загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 2.

 

У смт. Звенигородка у будівлі міської ради відбулася зустріч з учнями 10-11 класів Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2, Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 та Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів ім. Тараса Шевченка.

У ході зустрічі були обговорені головні переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (зручне розташування, високий рейтинг ВУЗу, наявність розвинених міжнародних зв’язків, прийнятна вартість навчання, забезпеченість гуртожитком).
Завідуючий кафедри економічної кібернетики, професор А.В. Скрипник розповідав про попит на спеціалістів на ринку праці, які володіють як базисними знаннями з економіки, так і мають уявлення про кількісні методи аналізу та обробки інформації.


В своєму виступі к.е.н. Катерина Тужик розповіла про можливості навчання та стажування за кордоном, а Юрій Матус розкрив можливість проходження курсів, отримання безкоштовних сертифікатів міжнародного рівня: Microsoft, CICSO, IBM та відмітив переваги навчання на військовій кафедрі.
Учні з захопленням вивчали демонстраційні матеріали та переглянули фільм змонтований студентами факультету інформаційних систем. Відчувався інтерес випускників у подальшому навчанні у НУБіП України.


На завершення хочеться подякувати Кочерзі Ларисі Анатоліївни, начальнику відділу освіти Звенигородської міської ради, В.М Мельничуку, директору загальноосвітньої школи - гімназії №1 та А.В. Присяжнюку, директору загальноосвітньої школи №2 Лисянського району за чудову організацію зустрічі з випускниками.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook