Кафедра технологій виробництва молока та м’яса

Адреса: м. Київ, вул. Героїв Оборони 12б, навч. корпус № 7а, каб. 203.

Тел.: Тел.: (044) 527-83-93; 527-82-32

Електронна пошта: [email protected]

Завідувач кафедрою:
Угнівенко Анатолій Миколайович

доктор с.-г. наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України, заслужений науковий співробітник НАУ

 

      Кафедра спеціалізується на викладанні технологічних дисциплін з виробництва і переробки продукції тваринництва, а також проведенні наукових досліджень з проблем скотарства. У штаті 12 співробітників, у т.ч. 2 доктори наук, професори: А.М. Угнівенко, В.І. Костенко; 7 кандидатів с.-г. наук, доценти: М.І. Маценко, І.П. Чумаченко, Л.А. Коропець, Т.А. Антонюк, Д.К. Носевич, Н.В. Кос, Г.П. Бондаренко; завідувачі лабораторіями Є.С. Костенко і Ю.І. Токар; лаборант Д.В. Чечель.

Співробітники кафедри забезпечують навчальний процес на факультетах тваринництва та водних біоресурсів, економічному, аграрного менеджменту, механіко-технологічному, конструювання та дизайну, а також викладають англійською мовою дисципліни "Технологія виробництва продукції тваринництва" студентам ОС «Бакалавр» економічного факультету та "Системи технологій: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" факультету аграрного менеджменту.

          Студенти кафедри проходять навчання за двома магістерськими програмами виробничого спрямування: «Молочне скотарство» і «Спеціалізоване м’ясне скотарство» та одною дослідницького – «Технологія виробництва продукції скотарства».

Події

Всі події

23 лютого 2018, 14:43
НУБіП України

Agro Animal Show - 2018

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015