Завершення навчального семестру – у фокусі звуженого ректорату

26 грудня 2016 року

     26 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання звуженого ректорату. На порядку денному – завершення фінансового року та першого семестру, аналіз результатів діяльності колективу.

      Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про підготовку проекту порядку проведення університетських олімпіад для вступників 2017 року та зазначив, що в цілому сесія, як і випуски магістрів, проходять організовано.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив, що бюджет університету на 2016 рік виконано повністю. Разом з тим, є труднощі з плануванням діяльності на наступний рік, оскільки затвердженого кошторису від міністерства ще немає. Окремо проректор зупинився на енергоносіях. У 2016-му систематично підвищувалися тарифи, через що, на 2 мільйони від запланованого, перевищено видатки на комунальні послуги. І це з урахуванням економії. Ректор Станіслав Ніколаєнко дав доручення відповідним службам у 2017 році на третину скоротити споживання енергоресурсів і води.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід відновлювальних робіт у третьому навчальному корпусі. Крім того, проректор закцентував увагу на тому, що, починаючи з 29 грудня, в рамках енергозбереження та економії коштів у навчальних корпусах буде обмежене теплопостачання та подача електроенергії. 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на науковій роботі. Університет виконав усі зобов’язання з проведення досліджень і розпочинається активна підготовка до участі в конкурсі наукових проектів на наступний рік. Відбулося засідання рейтингової комісії, де напрацьовані зауваження та пропозиції до поданих факультетами і ННІ документів. Протягом тижня будуть підбиті підсумки та рейтинг буде затверджено. 

     Ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – якісно завершити навчальний семестр, організувати засідання ради роботодавців, підготувати графік стажування для членів ректорату, активізувати профорієнтаційну роботу шляхом трансляції відеоролику на обласних телеканалах, розробити план підготовки до проведення всеукраїнської студентської олімпіади з хімії. Валерію Іщенку – завершити відновлювальні роботи в корпусі №3. Вадиму Ткачуку – контролювати проект бюджету-2017. 

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook