Конференція для студентів магістратури 2 року навчання.

4 листопада 2016 року
04.11.2016 р. відповідно до розпорядження проректора з навчальної і виховної роботи С. Кваші від 26.09.2016 р. № 55 на базі факультету інформаційних технологій відбулася загальноуніверситетська конференція для студентів магістратури 2 року навчання.
Були представлені результати досліджень в рамках підготовки магістерських робіт з метою підвищення їх якості, недопущення дублювання тем та уникнення плагіату.
Результати досліджень в рамках підготовки магістерських робіт представили 16 студентів спеціальності «Економічна кібернетика»
- магістри 2 року навчання.
Виступи студентів супроводжувалися постерними презентаціями . Під час доповідей студенти обговорювали питання інвестиційного клімату в Україні та оцінки ризиків в природокористуванні та торкалися інших актуальних питань.  В обговоренні представлених доповідей активну участь взяли викладачі кафедри економічної кібернетики.
Активну дискусію викликали роботи магістрів Юрчук Ірини, Голячук Ольги та Костенка Сергія

Наукові керівники мають сподівання ,що загальноуніверситетська конференція для студентів магістратури 2 року навчання підвищить рівень дипломних проектів та допоможе магістрам краще підготуватись до їх захисту. 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook