Участь у ІІІ Міжнародній конференціі «Цифрова освіта в природничих університетах»

31 жовтня 2016, 16:20
Вроцлав, Польща

Доцент Ясенова І.С. представила кафедру комп'ютерних наук у Вроцлаві на ІІІ Міжнародній конференції ”Цифрова освіта в природничих університетах". Організували її Вроцлавський природничий університет і НУБіП України.  

Конференція проходила у трьох сесіях. Науковці з Вроцлава, Варшави, Кракова, Києва поділилися думками про способи побудови і організацію комунікації між викладачем і студентом при е-навчанні. Ясенова І.С. виступила з доповіддю на тему "Students soft skills in education".

 

У ході візиту  до Вроцлавського  університету  відбулася зустріч з  проректором із  студентських справ і навчання Джозефом Совінскі. Були обговорені напрями подальшої співраці. Зокрема, в листопаді до Києва для участі в Міжнародній конференції молодих вчених "Інформаційні технології: економіка, техніка, оствіта" приїдуть черверо студентів з Вроцлавського природничого університету.

Нові ідеї щодо співпраці в інноваційній діяльності були обговорені з керівником клубу інноваторів М. Заранскі. Вони відкривають нові можливості для отримання практичних навичок роботи в команді над виконанням проектів.

Белла Голуб, 
завідувач кафедри комп’ютерних наук
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook