Програма «подвійних дипломів» для студентів-гуманітаріїв діє

29 жовтня 2016 року

    У межах угоди про подвійні дипломи та безкоштовне стажування для студентів-гуманітаріїв, що її підписав гуманітарно-педагогічний факультет з Поморською академією в м. Слупську (Польща), 27 жовтня 2016 року відбулася зустріч із деканом факультету суспільних наук Поморської академії в Слупську, завідувачем кафедри соціології, доктором соціологічних наук, професором Іриною Суріною.

     У вітальному слові декан гуманітарно-педагогічного факультету, професор Василь Шинкарук розповів про досягнення факультету в міжнародній діяльності, а також наголосив, що професор Ірина Суріна зробила багато для узгодження навчального плану для спеціальності «Соціальна педагогіка» і наші студенти вже в цьому навчальному році, з 01 лютого 2017 року, розпочнуть навчання в Поморській академії за програмою подвійних дипломів. 

     Спрезентовано гості новий креативний відеоролік про гуманітарно-педагогічного факультету, а також окреслено перспективи співпраці між гуманітарно-педагогічним факультетом Національного університету біоресурсів і природокористування України і факультетом суспільних наук Поморської академії в м. Слупську.
     Професор Ірина Суріна розповіла про особливості організації освітнього процесу в Поморській академії, закцентувавши увагу на якісних характеристиках системи вищої освіти в Польщі і наголосивши на її досягненнях, реформах, проблемах. 

     

     Аудиторію особливо зацікавили структура університету, умови праці для науково-педагогічних працівників, кваліфікаційні критерії, система оцінювання знань студентів, процентне співвідношення державних та приватних вищих навчальних закладів на території Польщі, а також форми навчання та їх відмінність порівняно з українською системою освіти. Цікаво було дізнатись, що понад 50 % зарубіжних студентів ̶ це громадяни України. Вона зазначила, що майбутнє польської вищої освіти залежить від успішної співпраці з провідними ВНЗ Європи, зокрема, з Україною.

     Студенти спеціальності «Соціальна педагогіка», що в другому навчальному семестрі навчатимуться в Поморській академії за програмою подвійних дипломів, отримали відповіді на питання, що їх хвилювали.

Харченко Світлана,
Олена Бабенко
 

 

 

 

 

 
 
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook