Cambridge English Language Assessment та Authorised Platinum Centre Oxford Klass провели семінар для викладачів і студентів університету

6 жовтня 2016, 13:39

5 жовтня на гуманітарно-педагогічному факультеті у рамках угоди з Cambridge English Language Assessment відбувся черговий семінар «International Cambridge Exams – The Challenges of Today». Учасниками семінару стали всі, хто бажав покращити свої іншомовні комунікативні навички та небайдужі до популяризації англійської мови на території України.

Семінар розпочав декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук, який наголосив на важливості вивчення іноземної мови та отримання сертифіката рівня В2 не тільки для викладачів, але й для студентів.

Учасники семінару отримали детальну інформацію стосовно міжнародних іспитів з англійської мови на всіх рівнях Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти: від рівня для початківців А1 до найвищого С2.

Після закінчення семінару учасники отримали відповідні сертифікати, а переможець розіграшу Тетяна Сергієнко отримала заохочувальний приз від керівника Authorised Platinum Centre Oxford Klass – знижку на складання будь-якого екзамену на визначення рівня володіння англійською мовою.

Учасники семінару відзначили високий рівень проведення семінару, а представник Cambridge English Language Assessment та Authorised Platinum Centre Oxford Klass Оксана Маноха подякувала деканові гуманітарно-педагогічного факультету Василю Шинкаруку за організацію заходу.

Ірина Гриценко,
кандидат педагогічних наук,
асистент кафедри романо-германських мов і перекладу
Наталя Арістова,
кандидат педагогічних наук, доцент,
завідувач кафедри англійської філології 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook