Лекції закордонних гостей на факультеті землевпорядкування

27 вересня 2016 року

Як відомо, нещодавно факультет землевпорядкування відзначив своє 20-річчя. Програмою було передбачено ряд заходів протягом минулого тижня. Ще 21 вересня до України прибула численна делегація з Туреччини, у складі провідних вчених і аспірантів університету Дічле (DİCLE UNIVERSITY, м. Діярбакир, Туреччина).

Assoc. Prof. Neshe Uzen, молодий науковець, представила студентам 4 курсу та викладачам свої лекції про знайомство з культурою Туреччини та особовості меліоративних заходів у їхній країні. Після чого гостей запросили до знайомства з підрозділами НУБіП України, де по черзі проводили екскурсію доц. Богданець В.А., доц. Кравченко Ю.С. та доц.. Тертишний А.П., з якими вони вже мали знайомство під час візиту у Туреччину за програмою академічних обмінів.  На жаль, декан сільськогосподарського факультету Університету Дічле не зміг взяти особисту участь у заході, як планувалося раніше, тому проректор з навчальної і виховної роботи проф. С.М. Кваша передав Подяку за налагодження міжнародної співпраці між навчальними закладами його представниці Neshe Uzen.

Колега з Вроцлавського університету наук про життя (Польща) проф. Ольгерд Кемпа відвідав заняття з дисципліни «Державний земельний кадастр» та завітав до слухачів курсів підвищення кваліфікації інженерів-землевпорядників, яким було цікаво послухати лекцію про досвід проведення землевпорядних, геодезичних і кадастрових робіт в Польщі.

Усі гості були задоволені проведеною екскурсією по місту Києву, до якої долучилися доц. В.А. Богданець та студенти англомовних груп.

Доценти В’ячеслав Богданець та Наталія Мединська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook