Професор кафедри фінансів, д.е.н., Зеліско І.М. прийняла участь в роботі 155 Семінару (EAAE)

23 вересня 2016 року

19-21 вересня 2016 р. в Києві відбулися Дні аграрної економіки в Україні, які включали ряд заходів, основною метою яких є сприяння обміну ідеями між кращими європейськими експертами щодо розвитку потенціалу світового сільського господарства, оптимізації стратегії розвитку ланцюгів постачання та вдосконалення державної політики. В рамках Днів аграрної економіки відбувся 155 Семінар Європейської асоціації аграрних економістів (EAAE) та VII Міжнародна конференція «Ефективне управління агрокомпаніями». Події зібрали разом наукову та бізнес-спільноту, політиків та представників громадських об’єднань, фінансові та урядові організації.

 


Професор кафедри фінансів, доктор економічних наук, професор, академік Української академії економічних наук Зеліско Інна Михайлівна прийняла участь в роботі 155 Семінару (EAAE) «Європейське сільське господарство на шляху до 2030: перспективи для подальшої інтеграції Схід-Захід» та представила в постерній сесії результати наукових досліджень на тему «Фінансові відносини аграрних холдингів України».

 

 

Під час роботи 155 Семінару (EAAE) відбулися обговорення та аналіз сучасних досліджень впливу різних сценаріїв європейської інтеграції на агропродовольчі ринки. Було приділено значну увагу питанню впливу майбутнього розвитку агропродовольчих ринків в країнах СНД на міжнародні ринки на прикладі двосторонніх торговельних відносин між Східними та Західними країнами в Європі.

 

Олійник Ларіса Анатоліївна,

доцент кафедри фінансів.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook