НАВЧАЛЬНИЙ ТУР МАГІСТРІВ З ДОРАДНИЦТВА ТА ІННОВАЦІЙ В КРАКІВСЬКИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, ПОЛЬЩА

11 вересня 2016 року
м. Краків, Польща

       Магістри з дорадництва Кондратьєва Олена, Ніколаєнко Максим та інноваційної діяльності Петренко Тетяна 22-28 серпня 2016 р. брали участь у Україно-Польському навчальному турі «Досвід Польщі у розвитку дорадництва та сільського туризму» за програмою співпраці між кафедрами аграрного консалтингу та сервісу ННІ післядипломної освіти НУБіП України та Краківського аграрного університету в рамках відповідної угоди між Університетами.

Зустріч із працівниками Центру дорадництва Краківського воєводства

         Програма навчання включала: ознайомлення з польським досвідом дорадчої діяльності та розвитку сільського туризму; краківським аграрним університетом, викладачами кафедри консалтингу та їх програмами навчання, спілкування із студентами; відвідування Центру дорадництва Краківського воєводства та агротуристичного господарства; ознайомлення з історико-культурними об’єктами м. Кракова.

 

Зустріч в Краківському аграрному університету із викладачами кафедри консалтингу проф. Йозефом Канія (зліва на право), проф. Віолетою Кнапік, завідувачем кафедри, асистентом Малгожатою Богаш.

     Програма пройшла успішно і на високому рівні. Студенти отримали багато нової і корисної інформації та побачили на практиці важливість дорадчої діяльності та впровадження інновацій в ринкових умовах, познайомилися з цікавими спеціалістами, покращили мовні знання та культурно збагатилися.

Відвідування з професором Віолетою Кнапік господарства Gospodarstwo Edukacyjne "Pszczółki", яке спеціалізується на бджільництві, вирощуванні та реалізації овочів та фруктів, а також запрошує діток на пізнавальні екскурсії.


 

 

     Програма закінчилася врученням міжнародного сертифікату. Ми отримали масу позитивних та незабутніх вражень та щиро вдячні організаторам цієї поїздки.

Завідувач кафедри

аграрного консалтингу та сервісу

  Кальна-Дубінюк Т.П.,
магістр Кондратьєва О.

 

 



 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook