Розширене засідання ректорату

7 липня 2016, 9:00
Корпус №10, ауд. 228

07 липня 2016 р.                    Київ                             № 6

ПОРЯДОК ДЕННИЙ


1. Про готовність гуртожитків університету до нового навчального року. Доповідають: директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Коваленко Віталій Петрович, директор студмістечка Стецюк Сергій Васильович, декани факультетів, директори ННІ, коменданти гуртожитків.

2. Про стан та заходи щодо енергозбереження в університеті. Доповідають: перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович, головний енергетик Басан Борис Іванович.

3. Про хід підготовки до нового опалювального сезону. Доповідають: проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович, головний механік Виштак Петро Михайлович, головний енергетик Басан Борис Іванович.

4. Про додаткові платні послуги за проживання в гуртожитках НУБіП України. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.

5. Про підготовку до вступної кампанії. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.

6. Про результати літньої сесії 2015/2016 навчального року. Доповідає т.в.о проректора з навчальної і виховної роботи Зазимко Оксана Володимирівна.

7. Про підготовку до проведення Дня знань. Доповідає директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Коваленко Віталій Петрович.

8. Про результати проведення Дня поля. Доповідає начальник відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики Туринський Василь Михайлович.

9. Різне.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook