Запрошуємо взяти участь у круглому столі «Майбутнє аграрної освіти України: від сучасних реалій до реформи на основі використання зарубіжного досвіду»

16 березня 2016 року
Науково-методичний центр «Агроосвіта»

 

 

         На базі Науково-методичного центру «Агроосвіта» 16 березня 2016 року проводитиметься круглий стіл на тему: «Майбутнє аграрної освіти України: від сучасних реалій до реформи на основі використання зарубіжного досвіду» за ініціативи учасників Програми викладацького обміну FEP – 2015.

         Учасниками програми FEP-2015 є викладачі вищих навчальних закладів аграрної освіти, які впродовж навчального семестру працювали із викладачами та студентами Департаменту аграрної економіки та ресурсів державного університету Колорадо (США), поглиблювали знання та навички освітньої діяльності з економіки сільського господарства і маркетингу, агробізнесу, фінансового забезпечення, інвестиційної діяльності, державного регулювання сільськогосподарського виробництва, узагальнено досвід та запропоновано шляхи його імплементації в Україні.
         У роботі круглого столу також планується участь представників посольства Франції в Україні та проекту «Німецько-Український агрополітичний діалог».
      Основною метою проведення круглого столу є поширення отриманого зарубіжного досвіду організації і розвитку сільськогосподарської освіти та дорадництва у США та обґрунтування напрямів його імплементації у вітчизняних аграрних вищих навчальних закладах, а також узагальнення досвіду Франції у розвитку інтеграції вищих навчальних закладів і агробізнесу та практики державного управління в регулюванні та формуванні аграрної освіти Німеччини.
       Запрошуємо проректорів, керівників навчальних частин вищих навчальних закладів та науково-педагогічних працівників до участі у зазначеному заході.
      Про участь просимо повідомити організаторів за телефонами: 044-241-11-34, 095-011-16-72 та електронною адресою [email protected] (контактна особа – Дзюба Ірина Миколаївна).

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook