Представники НУБіП взяли участь у Форумі учасників інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge»

18 травня 2016 року

          На базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» пройшов Форум учасників інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge» і третій випуск стартап-школи. Участь у них взяла делегація Наукового парку НУБіП та молодих вчених.

Директор наукового парку Віктор Теслюк взяв участь у обговорені ролі державної підтримки, інвесторів та створення ділового клімату в роботі стартап-школи і комерціалізації наукових розробок. Молодих вчених університету представляли голова ради аспірантів НУБіП Оксана Молдавчук та аспірантка Ірина Любченко. Вони взяли активну участь у дискусіях захисту проектів випускних робіт учасників школи.

На форумі розглядалися питання покращення роботи стартап-школи, проблеми активізації молодих вчених, адже основною метою такої школи є спонукати молодого вченого повірити в себе, свою здатність творити і навчити як це робити. Обговорювалися також шляхи підвищення ефективності «вирощування» стартапів, удосконалення механізмів і методик навчання майбутніх підприємців в таких школах, розширення можливостей і форм партнерських відносин бізнес-інкубатора з фондами і компаніями, підвищення ролі і результативності конкурсу стартапів.

Наталія Оларь,

проект-менеджер наукового парку

 

   

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook