Атестацію пройшли педагоги Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого та Бережанського агротехнічного коледжу

19 квітня 2016 року

19 квітня 2016 року у очно-дистанційному режимі атестувалися педагогічні працівники Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого та Бережанського агротехнічного коледжу. За наслідками атестації дев’яти  педагогічним працівникам встановлено кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», двадцять шість викладачів підтвердили вищезазначену кваліфікаційну категорію, одинадцять викладачів підтвердили педагогічне звання «викладач-методист», троє – педагогічне звання «старший вчитель», трьом викладачам присвоєно педагогічне звання «викладач-методист».

 
Атестаційна комісія МОН України, до складу якої входять працівники Міністерства та НУБіП України, загалом оцінюючи рівень викладацького складу коледжів як «високий», звертала увагу педагогічних працівників на необхідність бути ближче до сучасних реалій життя, активніше вивчати виклики сьогодення, бачити практичні шляхи їх подолання.
 
 
Головуючий, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, постійно при обговоренні професійної діяльності педагогічних працівників наголошував на необхідності викладачам бути не тільки носіями глибоких знань, але й сучасних технологій.
 
 
В рамках підготовки до Вченої ради, на якій буде розглянуто стан та перспективи розвитку Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого делегація університету, на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею, продовжила вивчення його діяльності, а саме: ознайомилась із станом робіт на дослідних ділянках, було проведено зрізи знань студентів (контрольні роботи) з дисциплін «фінанси і кредит», «виробництво і переробка продукції рослинництва», проведено ряд зустрічей з викладачами.
 
Результати вивчення коледжу будуть представлені на засіданні Вченої ради 20 квітня 2016 року.
 
Олег Єресько 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook