Молоді вчені університету налагоджують співпрацю з колегами Київського національного університету ім. Тараса Шевченка

22 березня 2016 року

     18 березня 2016 року на запрошення колег Київського національного університету імені Тараса Шевченка молоді вчені Національного університету біоресурсів і природокористування України, а саме заступник голови Спілки молодих вчених університету Олександр Прохорчук і аспірантка кафедри організації агробізнесу НДІ економіки і менеджменту Ірина Даценко, завітали на засідання «Школи молодого науковця» в Американському центрі.

     

     Ця непересічна подія у формі лекції-бесіди була організована виконуючим обов'язки завідувача кафедри адміністративного права, доктором юридичних наук професором Бевзенко Володимиром Михайловичем, де присутні отримали цінні поради,що стосувались реальних прикладів з життєвих ситуацій, що викликало неабияке пожвавлення серед присутніх. 

     Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю між «Школою молодого науковця» юридичного факультету КНУ ім. Т.Г. Шевченка і Спілкою молодих вчених та «Школою молодого дослідника» Національного університету біоресурсів і природокористування України!

О. Прохорчук,
заступник голови Спілки молодих вчених
М. Галат,
голова Спілки молодих вчених

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook