Входження університету до QS рейтингу і господарські питання – у центрі уваги ректорату

25 січня 2016 року

     25 січня відбулося традиційне засідання ректорату. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін від імені ректора Станіслава Миколайовича привітав присутніх, усіх Тетян та студентів університету з Тетяниним днем, яка була покровителькою всього студентства і побажав здоров’я, творчої наснаги, успіхів в діяльності та навчанні. 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша повідомив про хід аналізу результатів зимової екзаменаційної сесії, підготовку до другого навчального семестру та зупинився на деяких дискусійних пропозиціях змін до Закону України «Про вищу освіту», які презентували ініціатива «Реанімаційний пакет реформ. Освіта». Його коментар розміщений на нашому офіційному сайті.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку університету Вадим Ткачук проінформував про входження університету до QS рейтингу. До кінця тижня завершується оновлення статистичних даних і навесні матимемо змогу дізнатися позиції університету в ньому. 29 січня до університету завітає делегація В’єтнамської соціалістичної республіки на чолі з послом. Предметом розмови стане запрошення на навчання до нашого університету студентів із цієї країни, а також перспективи стажування і проходження практик у В’єтнамі для наших студентів і викладачів. На цьому тижні будуть проведені співбесіди з керівниками госпрозрахункових підрозділів, економічна ефективність яких викликає сумніви. Розглянемо ефективність їхньої роботи, плани надходжень і розвитку на 2016 рік та приймемо рішення про їх майбутню долю, зазначив Вадим Ткачук.

     Триває підготовка до конференції трудового колективу, заплановану на 24 лютого. Про це повідомив голова профкому Ростислав Тарасенко. Цього тижня відбувається обговорення і висунення делегатів на конференцію на кафедрах, а на наступному тижні на звітних конференціях факультетів та ННІ відбудеться їх обрання.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про початок ремонтів у 8, 9 та 10 гуртожитках, хід ремонтів у лекційних аудиторіях першого корпусу. Триває формування кошторису по наступному етапу відбудови корпусу № 3.

     Керівники відділів кадрів – Микола Михайліченко, навчального – Оксана Зазимко, планово-фінансового – Наталія Дробот, спеціального – Валерій Бевз, юридичного – Андрій Бова, комплексної безпеки і охорони – Василь Моісеєв, головний бухгалтер – Тетяна Кондрицька та завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов доповіли про діяльність підрозділів на минулому тижні і озвучили плани на поточний.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка. Сергію Кваші – не збавляти темп профорієнтаційної роботи, запросити спікерів на семінар-навчання для членів ректорату, завершити формування предметних комісій, вивчити питання укладання залогових договорів при поселенні до гуртожитків. Володимиру Курилу – узгодити концепцію діяльності служби охорони в університеті. Валерію Іщенку – завершити ремонтні роботи в центральній їдальні, провести за участю деканів і директорів нараду з енергозбереження у січні 2016 року, контролювати розробку проектів облаштування автоматизованих теплопунктів у корпусах №№ 1, 2, 4, 6, 10, 11, 12. Вадиму Ткачуку – максимальна увага бюджету університету на 2016 рік, вивчити питання відкриття центру з обслуговування студентів біля центральної їдальні.
     Також розглядалися і інші питання життєдіяльності університету.


Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook