Діалог землевпорядників із німецькими колегами триває

21 січня 2016 року

  На запрошення проекту Німецько-український агрополітичний діалог завідувач кафедри землевпорядного проектування Андрій Мартин з метою вивчення німецького досвіду регулювання земельних відносин взяв участь у фаховій інформаційній поїздці до Німеччини, що була приурочена Міжнародному зеленому тижню у Берліні. Він у складі української делегації, до якої увійшли представники Мінагрополітики, Держгеокадастру та навчальних закладів, відвідав Товариство з управління та реалізації земель (BVVG Bodenverwertungs–und–verwaltungs GmbH), Федеральне міністерство сільського господарства та продовольства Німеччини, взяв участь у спеціалізованих конференціях та семінарах в рамках міжнародного подіуму Глобального форуму із сільського господарства та продовольства (GFFA), а також відвідав Міжнародну виставку-ярмарок «Зелений тиждень».
     В рамках візиту українські експерти обговорили із німецькими колегами роль та задачі Товариства з управління та реалізації земель BVVG в управлінні землями сільськогосподарського призначення.

     Після участі у відкритті Глобального форуму з продовольства і сільського господарства (GFFA) українська делегація взяла участь у панельній дискусії «Урбанізація, міграція і структурні зміни – виклики і стратегії для сільського господарства у Східній Європі».
     У Федеральному міністерстві сільського господарства та продовольства із керівництвом Департаменту Східної Європи та білатеральних проектів було обговорено структуру і завдання міністерства, цілі аграрної політики Німеччини та перспективи підтримки сталого розвитку сільського господарства України з боку європейських партнерів. Наші колеги також відвідали засідання Групи високого рівня ФАО та урочистий прийом у Посольстві України в Німеччині.

     Варто відзначити, що цікаві навчальні семінари для викладачів та студентів на актуальні теми земельної політики, які щорічно проводяться експертами Товариства з управління та реалізації земель (BVVG Bodenverwertungs–und–verwaltungs GmbH), вже стали доброю традицією на факультеті землевпорядкування. Тому подальший розвиток співробітництва із німецькими колегами – один із пріоритетів міжнародної діяльності факультету.

Наталія Мединська,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook