Мукачівський аграрний коледж: завдання колективу – поліпшити якість освіти

29 червня 2015 року

 На день Конституції делегація університету на чолі  з ректором Станіславом Ніколаєнком відвідала Мукачівський аграрний коледж. Відбулася розмова з представниками коледжу щодо шляхів поліпшення якості освіти та практичного навчання студентів. Ректор звернув увагу керівництва навчального закладу на необхідність більш тісних контактів з профільними кафедрами та факультетами базового закладу. В агроколеджі сьогодні лише три педагогічних працівники мають  вчену ступінь і цього не достатньо, щоб залишитись вищим навчальним закладом. Проректор університету Сергій Кваша підкреслив необхідність більш виваженої кадрової політики, недопустимість постійних конфліктів в колективі. 

 
Затим директор коледжу Надія Балаж ознайомила гостей з матеріальною базою коледжу, розповіла про основні проблеми які стоять перед колективом.  На численні запитання викладачів були надані вичерпні відповіді.
 
В ході ознайомлення з коледжем було звернуто увагу на слабку оснащеність деяких лабораторій і кабінетів, зокрема, агрономічної і ветеринарної  спеціальностей, занедбаний стан навчального поля.
 
Було домовлено з керівництвом коледжу про  необхідність поліпшення ситуації, складання відповідного плану роботи.

С.Кваша
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook