День відкритих дверей на факультеті інформаційних технологій: розкриваємо секрети успішного вступу та навчання

4 квітня 2024 року
4 квітня 2024 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся день відкритих дверей.
Факультет інформаційних технологій гостинно відчинив свої двері для абітурієнтів, які прагнуть здобути знання та навички у сфері інформаційних технологій та економіки. Цього дня майбутні абітурієнти мали можливість дізнатися про умови вступу, перспективи навчання на факультеті ІТ, зокрема на спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика», а також поспілкуватися з викладачами та студентами факультету.
Викладачі кафедри прийняли активну участь у заході. Заступники декана факультету – доценти Наталія Клименко та Володимир Кравченко радо зустрічали майбутніх абітурієнтів і демонстрували досягнення факультету в адміністративному корпусі. Після зустрічі з ректором університету –Станіславом Ніколаєнко, доцент кафедри Катерина Наконечна запросила школярів на факультет інформаційних технологій, показала школярам та розповіла про наш факультет, аудиторії, можливості навчання. Декан факультету – Олена Глазунова зацікавила їх перспективами навчання на факультеті.
Завідувач кафедри економічної кібернетики Володимир Харченко розповів про особливості навчання на спеціальності 051 «Економіка» та переваги освітньої програми «Економічна кібернетика». Він зазначив, що студенти цієї спеціальності вивчають широкий спектр дисциплін, окреслив план навчання та переваги спеціальності.
 
Доценти кафедри економічної кібернетики Людмила Галаєва та Наталія Рогоза розповіли про цікаві проекти, над якими працюють студенти, та про успішне працевлаштування після закінчення університету.
День відкритих дверей став чудовою можливістю для майбутніх абітурієнтів отримати вичерпну інформацію про факультет інформаційних технологій, спеціальність 051 «Економіка» та освітню програму «Економічна кібернетика».
Кафедра економічної кібернетики, запрошує на навчання всіх, хто прагне здобути якісну освіту та стати конкурентоспроможним й успішним фахівцем у сфері інформаційних технологій та економіки!
 
Володимир Харченко,
Людмила Галаєва
 
 
 
 
 
 

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook