Підготовка гуртожитку №1 до нового навчального семестру

26 січня 2024 року

 25 січня 2024 року директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Роман ВАСИЛИШИН разом із заступниками відвідали гуртожиток №1, де проживають студенти трьох спеціальностей: 187 Деревообробні та меблеві технології, 205 Лісове господарство та 206 Садово-паркове господарство. Дирекція оглянула місця загального користування, прилягаючу територію гуртожитку, безпосередньо кімнати у яких проживають студенти та ті, що вже планують для вступників нового набору. 

 

Так згідно з планом вже підготовлено кілька кімнат для першокурсників та робота у цьому напрямі продовжується. Завдячуючи підтримці ректорату і інституту в гуртожитку упродовж кількох місяців оновили та пофарбували 30 дверей. Приємним є те, що найближчим часом у гуртожитку №1 будуть замінені всі вікна та балкони на металопластикові, що у свою чергу підвищить енергозбереженість та значно покращить зовнішній його вигляд.

 

Завдяки системній роботі інституту та сенату студентської організації у гуртожитку студенти постійно підтримують чистоту та порядок. Окрім того самопідготовці та креативному розвитку студентів сприяють облаштовані читальна зала та «Лісова казка». Важливо зазначити, що у гуртожитку функціонує укриття, що вміщує загальну кількість студентів, які в ньому проживають. В ньому зроблений належний ремонт та працюють всі комунікації.

Залишилося кілька тижнів до початку навчання, тож бажаємо студентству здоров’я, жаги до знань та чекаємо у новому навчальному семестрі!

Заступник директора
Олександр СОВАКОВ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook