Визначилися фіналісти Кубку Ректора НУБіП України з футболу

17 жовтня 2023 року
  12 жовтня 2023 року на стадіоні НУБіП України пройшли півфінальні матчі Кубку Ректора НУБіП України з футболу.
  У першому півфіналі змагались команди факультетів гуманітарно-педагогічного і конструювання та дизайну. Гуманітарії – минулорічні чемпіони, одразу розпочали гру з активних атакувальних дій, чим змусили суперників захищатися на своїй половині поля. Перший тайм закінчився з рахунком 2:0 на користь володарів кубку. У другому таймі студенти факультету конструювання та дизайну намагалися змінити хід гри але діючі чемпіони не залишили суперникам жодного шансу. У підсумку – перемога з рахунком 5:0 і місце в золотому фіналі у гуманітаріїв, а футболісти-дизайнери позмагаються за бронзові нагороди.
 
  Другий півфінал між командами факультетів аграрного менеджменту і харчових технологій та управління якістю продукції АПК розпочався з рівномірної, зваженої та обережної гри обох збірних. В другій половині першого тайму менеджери пішли в атаку, яка закінчилась влучним ударом у ворота суперників. Такий перебіг подій додав впевненості футболістам збірної аграрного менеджменту і вони ще двічі влучно пробивали по воротам команди харчових технологій та управління якістю продукції АПК. У підсумку – 3:0 на користь менеджерів.
  Отже, за третє місце Кубку Ректора НУБіП України з футболу позмагаються команди факультетів: конструювання та дизайну і харчових технологій та управління якістю продукції АПК. В золотому фіналі, у справжньому футбольному дербі, зустрінуться збірні факультетів: гуманітарно-педагогічного і аграрного менеджменту.
 

     Запрошуємо вболівальників на фінальні ігри Кубку Ректора НУБіП України з футболу, які пройдуть 18 жовтня 2023 року на стадіоні університету. З розкладом матчів можна ознайомитися на дошці оголошень в спортивному корпусі №9.

 
 
Олена Отрошко,

старший викладач кафедри фізичного виховання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook