Привітання директора ННІ лісового і садово-паркового господарства в день Покрови Пресвятої Богородиці

30 вересня 2023 року

     Цьогоріч 1 жовтня – особливий день, який зібрав всю красу українських традицій і вільного духу, подарувавши свята – Дня захисників і захисниць України, Українського козацтва, Заснування української повстанської армії (УПА), Покрову Пресвятої Богородиці і День працівника освіти.

     ННІ ЛіСПГ в особі кожного співробітника та студента щиро дякує і вклоняється усім, хто захищав Україну в минулому …І усім хто захищає її сьогодні …Усім хто перемагав тоді …І усім, хто неодмінно переможе зараз…

     Сьогодні ми дякуємо нашим мужніми викладачам Андрію Білоусу, Валентину Білоусу, Михайлу Білецькому, Олегу Марусу, співробітникам - Валентину Козакевичу, Віталію Дрозду та студенту Владиславу Старокожку за їхню хоробру та самовіддану боротьбу на фронті.

      Низько вклоняємося кожному з Вас, надзвичайно пишаємося Вами та щиро віримо у Велику Українську Перемогу!

    Сьогодні ми вшановуємо пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Ми пам’ятаємо наших співробітників, студентів і випускників, які стали символом гідності: кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за мир.

Ніколи вже не буде як раніше,
Це наша доля, не жахливі сни.
Ми стали на одне життя сильніші ...
Ми стали поколіннями війни ...

     Колеги, щиро вітаю з професійним святом – Днем працівника освіти. Колектив ННІ ЛіСПГ у складних реаліях сьогодення, коли нам доводиться працювати в умовах жорстокої війни на нашій Богом даній землі, попри повітряні тривоги й відсутність світла, попри постійні спроби ворога зламати український народ, робимо все можливе, на своєму освітньому фронті, для підготовки фахівців лісового господарства, садово-паркового господарства, деревообробних та меблевих технологій.

     Бажаю, щоб до кожного з нас швидше повернулося мирне та спокійне життя. Нехай Вашу душу завжди зігріває світла надія на Перемогу, а з кожним днем лише додається віра у ЗСУ і не згасає щира любов. Вірте в успіхи наших студентів, допомагайте їм у всьому, вчіться, мрійте та фантазуйте разом з ними.

     Нехай знання, які Ви їм даєте, подібно до насінин, проростають і формують потужний професійний потенціал для відбудови великої європейської країни – країни вільних, мужніх та мудрих людей.

    Нехай Пресвята Богородиця буде прихильною до кожної лісівничої родини, до нашої рідної України та своїм омофором покриває всіх нас і береже від всякого зла…

Зі святом шановна родино ННІ ЛіСПГ!

З повагою, Роман Василишин,
директор ННІ лісового
і садово-паркового господарства

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook