Участь у науково-методичному семінарі «Школа педагогічної майстерності»

14 вересня 2023 року

13 вересня 2023 року співробітники кафедри Геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Темна Ю.А., Денисюк Б.І та Заячківська Б.Б. брали участь у науково-методичному семінарі «Школа педагогічної майстерності» у дистанційному форматі.

Першим спікером семінару був Ректор НУБіП України, академік НАПН України, академік НААН України, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки Ніколаєнко Станіслав Миколайович. Його тема «НУБіП України: виклики в умовах воєнного стану» була наповнена аналітичними даними та різноманітними проблемами, в тому числі пов’язаними з реформуваннями на державному рівні та його вплив на роботу підрозділів університету.

Не менш цікавими та змістовними були виступи начальника навчального відділу, кандидата пед. наук., доцента Рудик Ярослава Михайловича про проведення освітнього процесу, доктора пед. наук, професора кафедри соціальної роботи та реабілітації Осадченко Інни Іванівни про застосування інноваційних форм і методів навчання, в.о. завідувача кафедри психології, кандидата психол. наук, доцента Мартинюк Ірини Анатоліївни про адаптативність студентів і кандидата пед. наук, доцента кафедри психології Омельченко Людмили Миколаївни про стресостійкість усіх учасників освітнього процесу. Слухали також кандидата пед. наук, доцента кафедри управління та освітніх технологій Базелюк Василя Григоровича про кемпетентності викладача, а асистента кафедри психології Дудник Юрія Ігоровича про особливості навчальної діяльності студентської молоді в умовах воєнного стану. Звернули увагу слухачів, які є зі стажем науково-педагогічної роботи до п’яти років про необхідність володіння англійською мовою на високому рівні з метою застосування знань під час викладання дисциплін та кращої комунікації зі студентами.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook