Ганна Бочій з Вінничини планує використати здобуті знання для освоєння спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

19 липня 2023 року
  Під час вступної кампанії – 2023 абітурієнти факультету тваринництва та водних біоресурсів діляться планами щодо навчання у НУБіП України. Сьогодні нашим співрозмовником є Бочій Ганна, яка у цьому році закінчила Державний навчальний заклад «Гущинецьке професійне училище» і бажає у майбутньому отримані знання використати під час навчання за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

  • Добрий день, Ганно! Розкажіть нам, будь ласка, про себе.

— Цього року я закінчила Державний навчальний заклад «Гущинецьке вище професійне училище» і здобула професії: слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування; тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; водій автотранспортних засобів. За час навчання в училищі зарекомендувала себе як старанна і дисциплінована учениця. Приймала активну участь у громадському житті навчального закладу. Серед одногрупників користувалась заслуженим авторитетом.

  • Звідки ви дізнались про факультет тваринництва та водних біоресурсів і чому обрали НУБіП України?

— Про факультет тваринництва та водних біоресурсів я дізналась від заступника директора з НВР навчального закладу Крук Ольги Павлівни, яка була аспіранткою в НУБіП України. Дізнавшись про престижність та затребуваність даної професії, моє бажання навчатись і поліпшити отримані знання для механізації і автоматизації виробництва продукції тваринництва стрімко зросло. Я часто слідкувала за новинами на офіційному сайті університету та долучалась до виконання різних завдань на підготовчих курсах з трьох дисциплін та приймала активну участь в олімпіаді з біології для успішного вступу саме на цей факультет.

— Відвідавши «День відкритих дверей» в онлайн-форматі я звернула увагу на цікаве дозвілля для студентів. Упевнена, будучи студенткою вашого закладу прийматиму активну участь у житті факультету. Маю неабияке бажання доєднатись до лав кращих студентів НУБіП України та здобути нові знання та навички, які допоможуть мені стати гарним фахівцем – технологом з виробництва і переробки продукції тваринництва. Вважаю, що саме цей університет є новітнім закладом вищої освіти, найкращим у галузі тваринництва України.

 

Розмову провів Анатолій Угнівенко,
завідувач кафедри технологій виробництва молока та м’яса

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook