Економічний факультет запросив на навчання випускників столичного ліцею «Голосіївський» №241

22 червня 2023 року
     22 червня 2023 року, в межах профорієнтаційних заходів, відбулася зустріч декана економічного факультету Анатолія Діброви з випускниками ліцею №241 «Голосіївський». Зустріч відбулася в актовому залі ліцею, на якій також був присутній заступник декана економічного факультету Віталій Нагорний, який у 2003 році успішно закінчив цей ліцей.
    Анатолій Діброва від імені професорсько-викладацького складу та студентів економічного факультету університету привітав випускників ліцею із завершенням навчання. Позаду залишилися шкільні роки, попереду настає справжнє доросле життя, непросте, з багатьма перешкодами і труднощами. І на цьому шляху важливо зробити правильний вибір майбутнього фаху та навчального закладу.

    За домовленістю між навчальними закладами, випускники ліцею отримають атестати про середню освіту 24 червня 2023 року в актовому залі НУБіП України. Анатолій Діброва розповів про останні рейтинг університетів, де НУБіП ввійшов у десятку найкращих у країні, а також про переваги навчання в нашій альма-матір.

    У цікавій та змістовній доповіді Анатолій Дмитрович ознайомив також з переліком спеціальностей, які можна здобути в нашому закладі освіти. Він окреслив місце фахівців економічного профілю в сучасному динамічному світі, кон’юнктурність даних спеціальностей та відмітив особливості навчання за освітніми програмами, які є в межах спеціальностей. Також декан, наголосив на традиціях та досвіді підготовки висококваліфікованих спеціалістів для різних галузей економіки країни. Навчаючись на економічному факультеті майбутні абітурієнти мають змогу отримати не просто фах, а ґрунтовну професійну підготовку та широкі можливості для реалізації творчих і наукових талантів.

    Загалом проведений захід викликав зацікавленість у молоді і вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх навчальних закладів поповнять ряди студентства нашого економічного факультету.
 
Олег Криворот,
заступник декана економічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook