Спільно до мети: відбулося чергове засідання ради з організації виховної діяльності Університету

2 червня 2023 року
  1 червня відбулося чергове засідання ради з організацї виховної діяльності Унівреситету.

  Відкрив засідання проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. На порядок денний було винесено ряд питань, повязаних з аналізом проведених культурно-мистецьких та спортивно-масових заходів з нагоди відзначення 125-річчя НУБіП України, оновленням програми формування ціннісного світогляду студента «Громадянин, патріот, фахівець», правил проживання у студентських гуртожитках, роботу укриттів у гуртожитках під час повітряної тривоги. Сергій Миколайович подякував заступникам за організовану участь в усіх запланованих подіях.

 

  Сергій Михнюк – директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку презентував членам ради проєкт оновленої програми формування ціннісного світогляду студента «Громадянин, патріот, фахівець» та зауважив на необхідності детального її вивчення з метою отримання пропозицій та рекомендацій.

 

  Сергій Стецюк – директор студентського містечка традиційно прокоментував ситуацію у кампусі в частині дотримання здобувачами правил проживання у гуртожитках. У відповідь на посилення масованих обстрілів Києва впродовж останнього місяця ректорат здійснив ряд кроків задля збереження життя і здоров'я студентів, викладачів та співробітників. Одним з таких кроків стала перевірка укриттів у студентському кампусі в частині безперешкодного доступу до них при сигналі "Повітяна тривога", про що доповів Сергій Васильович.

  Правовий режим воєнного стану, в якому перебуває Україна з 24 лютого 2022 року, вимагає від усіх учасників освітнього процесу дотримання чітких правил постанови на військовий облік призовників та військовозобовязаних, про що поінформував заступників начальник підрозділу військової мобілізації та взаємодії із ЗСУ Геннадій Ржевський.

 

  Наприкінці засідання учасники внесли пропозиції до порядку денного наступного засідання.

Слава Україні!
Слава НУБіП України!
Слава Збройним Силам України!

Ірина Казанцева,
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ ННЦ ВР і СР

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook