«Весняний суперкубок землевпорядника» до 125-річчя НУБіП

21 травня 2023, 10:00
факультет землевпорядкування
  Травневого суботнього дня, напередодні відзначення 125-річчя НУБіП України, факультет землевпорядкування спільно з «Асоціацією фахівців землеустрою України» організували проведення благодійного футбольного турніру. Зазвичай до нього долучаються провідні роботодавці, викладачі, випускники і студенти факультету землевпорядкування. В НУБіП це вже стало доброю і приємною традицією. 
  Цього разу весняний «Суперкубок землевпорядника» проходив на майданчику з міні футболу навчального корпусу №9 НУБіП України. Позмагатися своїми силами професійної гри з футболу зібралися чотири команди: команда студентів факультету землевпорядкування, збірна викладачів та випускників факультету, команда незалежних асоційованих землевпорядників Київщини та збірна Ради роботодавців факультету землевпорядкування.
  Урочисте відкриття турніру розпочалось з Державного Гімну України та хвилини мовчання за полеглих Героїв, завдяки яким ми можемо проводити подібні заходи, навчатись, працювати та жити в рідній країні.
  З вітальним словом до учасників та вболівальників звернувся проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. Сергій Миколайович побажав командам успішної та переможної гри, а також зазначив, що під час турніру студенти мають унікальну можливість спілкування з потенційними роботодавцями, тож не варто її втрачати. До вітальних слів приєднався і декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков. Тарас Олексійович зичив учасникам сили й енергії, а також відзначив потужну групу підтримку зі студентів та гостей турніру. Вітальні слова лунали від випускника факультету землевпорядкування, військовослужбовця ЗСУ Володимира Гуйди, якому було надано право першого удару по м’ячу. Після вітальних слів відбулося жеребкування та визначився порядок ігор.
  
 
  Першими у бій вступили збірні команд студентів факультету землевпорядкування та збірна Ради роботодавців. Цього разу досвід поступився молоді з рахунком 0:1. У другій грі зустрілися збірна викладачів і випускників факультету та команда незалежних асоційованих землевпорядників Київщини.
  Тож, за третє місце змагалися збірна викладачів й випускників та збірна Ради роботодавців факультету, а за перше збірна студентів факультету землевпорядкування та команда незалежних асоційованих землевпорядників Київщини. У серії пенальті команда студентів поступилась команді незалежних асоційованих землевпорядників Київщини з рахунком 5:4. І як пригадав капітан команди, випускник факультету землевпорядкування 2002 року Віктор Стародуб, п’ять років тому вони вибороли кубок до 120-річчя НУБіП і вже у 2023 році їм знову пощастило стати володарем кубку до 125-річчя Alma Mater.
  
  Результати турніру: чемпіонами «Суперкубку землевпорядника» стала команда незалежних асоційованих землевпорядників Київщини; 2 місце виборола команда студентів факультету землевпорядкування; 3 місце – збірна Ради роботодавців; 4 місце посіла збірна викладачів та випускників факультету. Звання «Кращий гравець» виборов студент 4 курсу Владислав Мелешко, а титул «Кращий воротар» отримав випускник 2002 року факультету землевпорядкування Олександр Сільченко.
 
  У перерві студентки 1-3 курсів факультету землевпорядкування розбавляли напружену атмосферу протистояння команд запальними танцями, а студентка 1 курсу Анна Сітайло у паузах між матчами підтримувала команди і вболівальників патріотичною піснею.
 
  Загалом благодійний футбольний турнір «Суперкубок землевпорядника 2023» відбувся на високому рівні. Зібрання землевпорядників і геодезистів відбулося як завжди на вищому рівні. Особливу подяку вся землевпорядна спільнота висловлює завідувачеві кафедри фізичного виховання Миколі Костенку за організаційну і суддівську підтримку турніру. Усі команди отримали цінні призи, а вболівальники неперевершені емоції від професійної гри футболістів.
 
Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

    

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook