Вітаємо переможців 1 туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 207 – Водні біоресурси та аквакультура

6 травня 2023 року
  На виконання наказу ректора від 13.03.2023 № 201 «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» факультет тваринництва та водних біоресурсів залучив до проведення конкурсу студентів різних курсів та освітніх ступенів в до написання наукової роботи зі спеціальностей 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 207 – Водні біоресурси та аквакультура.
  Метою вищезгаданого конкурсу є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установлення на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життєдіяльності.
  Основними завданнями конкурсу є:
  • виявлення та розвиток обдарованих студентів, сприяння реалізації їх здібностей;
  • стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді;
  • популяризація досягнень науки, техніки та інноваційних технологій;
  • залучення провідних вчених, наукових, науково-педагогічних працівників до творчої роботи з обдарованою молоддю.
  Після проведення оцінювання наукових робіт робочою комісією було обрано три кращі студентські наукові роботи за спеціальністю 204 ‒ Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва:
  Куліш Марина ‒ 1 місце, студентка 1 курсу (ОС Магістр), спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Тема: «Вплив освітлення на продуктивність великої рогатої худоби в умовах ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція». Науковий керівник: доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса, кандидат с.-г. наук, доцент Носевич Дмитро Костянтинович.
  Сьорак Дем’ян ‒ 2 місце, студент 2 курсу (ОС Бакалавр), спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Тема: «Вплив бурштинової кислоти на продуктивність бджолиних сімей української породи». Науковий керівник: доцент кафедри бджільництва, кандидат с.-г. наук, Войналович Микола Володимирович.
  Шупик Таїсія ‒ 3 місце, студентка 1 курсу (ОС Магістр), спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Тема: «Біотехнологія регуляції відтворної функції великої рогатої худоби». Науковий керівник: доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин, к.с.-г.н., доцент Себа Микола Васильович.
 
  А також три кращі студентські наукові роботи за спеціальністю 207 ‒ Водні біоресурси та аквакультура:
  Нероденко Олександр ‒ 1 місце, студент 1 курсу (ОС Магістр), спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура». Тема: «Практичні аспекти використання гвоздичної олії у рибогосподарських дослідженнях». Науковий керівник: доцент кафедри аквакультури, кандидат сільськогосподарських наук Коваленко Василь Олександрович.
  Коробко Сергій ‒ 2 місце, студент 1 курсу (ОС Магістр), спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура». Тема: «Морфобіологічна характеристика щуки та її промислове значення в Кременчуцькому водосховищі». Науковий керівник: старший викладач кафедри гідробіології та іхтіології, доктор філософії, Макаренко Аліна Анатолівна.
  Борисюк Анастасія ‒ 3 місце, студентка 4 курсу (ОС Бакалавр), спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура». Тема: «Структурно-функціональна характеристика планктонних угруповань о. Світязь Шацького НПП». Науковий керівник: доцент кафедри гідробіології та іхтіології кандидат с.-г. наук, доцент Хижняк Меланія Іванівна.
 

      Вітаємо наших переможців! Бажаємо не зупинятися та досягти ще вищих результатів!

 
 
 
Дмитро Уманець,

директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook