Очне навчання студентів на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК: коротко про головне

18 березня 2023 року

      З 6 березня на очний формат навчання вийшли студенти 1 і 4 курсів бакалаврату, 1 та 2 року навчання магістратури. Викладачі відзначають високу явку на заняттях та бажання студентів застосувати на практиці вивчену теорію. Окрім цікавого та пізнавального навчання, активізується проведення і офлайн заходів, зокрема на відбувся футбольний матч та традиційний флешмоб читання віршів Тараса Шевченка до 209-ї річниці від дня народження Великого Кобзаря. Запитали наших студентів їхні враження щодо першого тижня очного навчання, тож нижче поділимось ними з вами:

    «Чесно кажучи, я вже встигла засумувати за нашими рідними аудиторіями та лабораторіями. Дистанційний формат звичайно зараз є безпечнішим, але виконанню дослідів вручну поки достойних альтернатив не знайшли, тож дуже радію тому, що тепер для мене лабораторні не лише у відео.» − каже студентка 1-го курсу Войцуцька Богдана.

    «Так, ніхто не казав, що навчання в умовах війни це легко. Але ми - тил наших захисників, ми ті, хто буде відновлювати та відбудовувати країну. Тому зараз неабияк важливо здобувати освіту, а нашій спеціальності особливо важливо робити це в очному форматі, адже маємо досить велику практичну частину. Від себе та від всього студентства факультету дякую керівництву університету за змогу відчути себе студентами, за очні заняття та за творчі, спортивні заходи.»−поділився студент 1-го курсу скороченого терміну навчання Ніколаєнко Микита.

 

    «Це те, чого зараз не вистачало: зустрітись з викладачами та одногрупниками в аудиторії, а не на онлайн конференції. Практикувати теоретичні навички власноруч, а не переглядаючи відео. Нам не вистачало живої комунікації і ми її отримали. Так, є і періодичні переривання занять через повітряну тривогу, але це не зменшує нашого бажання насолодитись цим місяцем очного навчання»− поділився студент 1-го курсу Тараканов Роман.

 

 

    Також враженнями зі своїх спостережень поділився голова сенату студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Типило Володимир: «Таке цікаве та приємне відчуття, коли ще вчора, прогулюючись ранковим студмістечком у справах, йшло кілька заклопотаних людей, а сьогодні це вже групи студентів, котрі переміщуються між корпусами і обмінюються своїми враженнями від занять. Справді радий бачити, як жвавіє студентське містечко, досить символічно, ніби оживає разом з весною».

     Бажаємо студентам успіхів у очному навчанні, які обов’язково запам’ятаються ексклюзивними подіями, цікавими знайомствами та перемогою України.

Дякуємо за можливість очного навчання ректорату та Збройним Силам України за їхній потужний захист задля перспективного майбутнього нових поколінь!

  

Аліна Степова,
студентка 2 курсу факультету харчових
технологій та управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook