Відкрита лекція доцента кафедри геоінформатики та аерокосмічних досліджень Землі Антона Кошеля із дисципліни «Автоматизовані земельно-кадастрові системи»

13 лютого 2023 року
ZOOM

Тринадцятого лютого 2023 року відбулась відкрита лекція д.е.н., доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Антон Олександрович Кошель із дисципліни "Автоматизовані земельно-кадастрові системи" для студентів ОС "Бакалавр" 4 курсу факультету землевпорядкування спеціальності 193. Геодезія та землеустрій.

Кошель - 13 лютого 2023 року
Кошелем проведено лекцію на тему «Загальна характеристика геоінформаційних земельно-кадастрових систем» в якій було розглянуто питання щодо ролі та місця геоінформаційних земельно-кадастрових систем в складі просторово-орієнтованого суспільства, основні складові сучасних просторових земельно-кадастрових систем та основні процеси пов’язані з інтеграцією кадастрових даних в єдиній інформаційній екосистемі.

Кошель - 13 лютого 2023 року
Окрему увагу було приділено питанням щодо розвитку інфраструктури геопросторових даних, формування цифрового земельного кадастру, моделі кадастрових даних та євроінтеграційним якостям геоінформаційних земельно-кадастрових систем.

Кошель - 13 лютого 2023 року

доцент Москаленко Антоніна

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook