Кращий «Снайпер столиці» - студент НУБіП України

11 грудня 2014 року

     10 грудня на базі Військового інституту Київського національного університету ім. Тараса Шевченка пройшли військово-спортивні змагання з вогневої підготовки серед збірних вищих навчальних закладів I-V р.а. Києва «Снайпер столиці». У них взяли участь 12 команд, в т.ч. 4 — навчальних закладів військового спрямування.


   

   НУБіП України тут представляли Борис Кучинський (факультет ветеринарної медицини), Павло Ячменник (агробіологічний факультет), Іштван Попович (юридичний факультет), Роман Одинця (факультет енергетики і автоматики), Ярослав Зіневич, Роман Ващенко, Сергій Сасько (лісогосподарський факультет), Іван Негрі (факультет екології і сталого розвитку), яких очолив директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитро Черкашин.
     Змагання стартували з неповної розбірки та збірки автомата (АК 74). Хвилювання завадило нашим хлопцям повною мірою реалізувати весь свій потенціал, як наслідок — 9-те командне місце. Проте далі у збірної НУБіП України справи пішли краще: 5-те загальнокомандне місце в набиванні патронами магазину автомата АК 74, 3-тє — в написанні тестів з вогневої підготовки.

    

        

     А кульмінацією стали змагання зі стрільби. Справжнім тріумфатором тут став Павло Ячменник, який у стрільбі з дрібнокаліберної гвинтівки вибив максимальну кількість балів і отримав титул кращого «Снайпера столиці». Другу сходинку посів також представник нашого університету Борис Кучинський, який в стрільбі з пістолета «Марголен» з п’яти спроб вибив 47 балів з 50 можливих.
 

У загальному підсумку команда НУБіП України стала бронзовим призером змагань.


 

Нагородження відбудеться 16 грудня о 1600 в Будинку Офіцерів по вул. Грушевського, 30/1.
 

     Учасники дякують за підтримку ректорату, ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, кафедрам фізичного виховання та військової підготовки.

      
 

Микола Любінський,
начальник відділу виховної роботи та студентських справ


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook