Наукова бібліотека: гарна книга – мотивація до майбутнього

5 грудня 2022 року
   В Україні вже 285-й день повномасштабної війни. Щодня ми змінюємось, знаходимо в собі сили та можливості жити, працювати, боротися, долати щораз нові виклики долі.

   Що допомагає нам залишатися непохитними у своїй вірі в перемогу України, у своєму прагненні до волі та незалежності? У кожного свої маленькі «ліки», які щоденно спонукають підніматись і йти далі…
  Ми пропонуємо свої засоби для життєвої мотивації, психологічного розвантаження – бібліотерапія. Пам’ятаєте, як два минулих роки читання книг допомогло багатьом позбутися набутої під час карантинів такої собі «домашньої клаустрофобії»? Отже, сьогодні хочемо розповісти вам про нові книги, які ми закупили у бібліотеку в листопаді 2022 р. І, можливо, якась з них виявиться тим самим «лікарем», що допоможе віднайти рівновагу в цей надважкий час для усіх нас.
  Тож, перш за все, розповімо про книги з мотивації, яку зараз інколи досить важко віднайти в собі. Пропонуємо дев’ять новинок, що повернуть вам упевненість у своїх силах для навчання, досліджень та й просто до життя.

   Особливо хочемо звернути увагу на книгу Дейла Карнегі «Як подолати неспокій і почати жити», у якій автор пропонує навчитися жити повноцінним, активним і щасливим життям сьогодні, не чекаючи кращих моментів.

   Дуже цікаві новинки є і для окремих факультетів. Ветеринарам, напевно, сподобається книга Ґрегорі Бернза «Як це – бути собакою та інші пригоди в галузі нейробіології».

   Для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК пропонуємо захопливу книгу Леоніда Горобця «Зоологічна екскурсія супермаркетом».

   Наші майбутні психологи вподобають серію психологічних романів Ірвіна Ялома.

   Філологам стане у нагоді «Лінгвістика на карті світу» авторства Рустама Гаджиєва.

  Ми будемо й надалі досліджувати літературні новинки, щоб підібрати цікаві книги для кожної спеціальності в університеті.
 Також пропонуємо знайомство з неймовірно захопливою історичною літературою, яку ми придбали для бібліотеки.

   З усіма щойно одержаними книгами можна ознайомитись у читальній залі центральної бібліотеки (навч. корп. № 4). Маємо надію, що кожен з вас знайде для себе цікаву книгу, яка відродить або посилить надію на майбутнє.

Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки наукової бібліотеки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook