«Непереможні – бо освічені!» - під таким гаслом відбувся старостат на гуманітарно-педагогічному факультеті

29 листопада 2022 року

24 листопада 2022 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся старостат (онлайн-формат, платформа Zoom) за участю декана Інни Савицької, заступників декана та старост академічних груп.
Осмислюючи важливість питань організації освітнього процесу під час надзвичайних ситуацій та напереродні екзаменаційної сесії, декан факультету – Інна Савицька наголосила, що робота із студентською молоддю завжди була однією з пріоритетних у педагогічній практиці. Спектр питань, які були висвітлені деканом факультету був дуже широкий – від місця старости в часи коли під час занять та іспиту лунає повітряна тривога або відсутнє електропостачання у студентів чи навчально-наукових працівників, наставника в системі освітнього процесу до вдосконалення інструментів організації зимової екзаменаційної сесії – 2022 в умовах викликів воєнного стану.

Особлива увага була приділена організації освітнього процесу та психологічним аспектам навчання студентів в кризових ситуаціях. Під час зустрічі начальник навчального відділу Ярослав Рудик зазначив декілька алгоритмів дій в кризових ситуація, а саме – основний та резервний. Ярослав Михайлович відзначив, що під час складання іспитів буде продовжено час складання аби студенти протягом дня могли надіслати виконані завдання, якщо на момент іспиту, у них була відсутня електроенергія.

Заступник декана Ігор Буцик зосередив увагу студентів на графіках складання екзаменаційної сесії. Зазначив, що на 2,3,4 курсах сесія розпочинається з 28 листопада, а для 1 курсу бакалаврату та 1 курсу магістратури сесія розпочнеться 5 грудня.
Заступник декана Світлана Харченко зазначила, що до 1 грудня потрібно ліквідувати заборгованість за гуртожиток. Студенти, які планують проживати у гуртожитку з 15 грудня повинні зхдійснити оплатиту за 2 семестр та надіслати необхідні документи на пошту [email protected]

Розуміючи складну ситуацію у якій зараз знаходиться кожна українська родина, заступник декана Наталія Шевченко нагадала студентам, що вони можуть скористатись можливістю поетапної оплати за навчання відповідно до встановлених строків оплати.
Заступник декана Богдан Назаров наголосив на необхідності поновлення заяв на отримання соціальної стипендії у наступному семестрі. Відзначив, що подача заяв здійснюється до 15 грудня та надіслати їх потрібно на пошту [email protected]. Зразок заяви можна знайти за посиланням.
Під час зустрічі декан факультету зазначила, що незважаючи на те, що більшість спеціальностей факультету на дистанційному навчанні, студенти гуманітарно-педагогічного факультету беруть активну участь у студентському житті, зокрема є переможцями у змаганнях із футболу, а також беруть участь в наукових конференціях, культурних та виховних заходах (зустрічі з письменниками, участь в інтелектуальних дебатах та інше).
Студенти задавали найрізноманітніші запитання, на які отримували вичерпні відповіді. Також студентів закликали слідкувати за інформацію на сайті університету, факультету та оперативно реагувати на виклики та зміни. Старостат закінчився словами декана факультету Інни Миколаївни: «Ми непереможні – бо освічені! Тримаємо освітній фронт та віримо у нашу перемогу і наші ЗСУ».

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook