Запрошуємо відвідати відкриту лекцію: «Сучасні вимоги законодавства щодо безпечності харчових продуктів»

 

 

 

 

 

 

Шановні колеги, студенти, партнери, роботодавці!

 

Запрошуємо Вас 4 квітня 2022 року о 08:30 (1 пара) відвідати відкрите лекційне заняття в онлайн форматі

Сливи Юлії Володимирівни,

доцента кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

з дисципліни «Управління якістю і безпечністю харчових продуктів» за темою: 

«Сучасні вимоги законодавства щодо безпечності харчових продуктів».

Для підключення до лекції перейдіть будь ласка за посиланням.

 

Слава Україні! Героям Слава!

 

 

28 березня 2022 року