Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

15 листопада 2015 року

Шановні колеги!

Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає викладачів, наших випускників, студентів та співробітників
з Днем працівників сільського господарства!

Це свято людей, які своїм розумом і працею зміцнюють державу, розбудовують аграрну галузь, розвивають тваринництво, рослинництво, дбають за науку і освіту. Всіх тих, хто присвятив життя хліборобській праці, цій найважливішій сфері діяльності людини.

Вчені та викладачі нашого університету своїми науковими розробками вносять вагомий внесок у підготовку спеціалістів, розвиток агропромислового комплексу України. Це нові високопродуктивні сорти та гібриди сільськогосподарських культур, породи, типи і лінії сільськогосподарських тварин, екологічно безпечні засоби захисту рослин від хвороб і шкідників, ефективні ветеринарні препарати, нові та модернізовані види сільськогосподарської техніки, прогресивні біо- та агротехнології виробництва, переробки, збереження сільськогосподарської продукції та забезпечення її високої якості, біотехнології та багато інших.

Особлива подяка нашим ветеранам. Тим, хто своїми розумом і волею зберіг університет у важкі перехідні роки становлення держави. І нині Ви демонструєте зразки патріотичного ставлення до своїх обов’язків, до рідної країни.

Впевнені – лише поєднання глибоких знань, мудрості, далекоглядності та практичного досвіду дасть новий поштовх розвитку вітчизняного аграрного сектору економіки, зміцнить здоров'я нації, забезпечить добробут нинішнього та майбутнього поколінь, сприятиме підготовці нової плеяди фахівців сільського господарства.

У цей непростий для держави час бажаємо всьому колективу успіхів у нелегкій, але такій важливій роботі, міцного здоров'я, щастя, злагоди в родинах та нових професійних досягнень на благо нашої держави!

Хай щедра осінь обдарує Вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і людське щастя!

З великою пошаною,

ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook