УЧАСТЬ У SUMMER SCHOOL "ARTIFICIAL INTELLIGENCE: OVERVIEW & BUSINESS APPLICATIONS”

29 липня 2022 року
Під час літніх канікул доцент кафедри економічної кібернетики Негрей Марина взяла участь у SUMMER SCHOOL "ARTIFICIAL INTELLIGENCE: OVERVIEW & BUSINESS APPLICATIONS” , що проходила з 18 по 28 липня 2022 року.
Курс викладав  Піні Бен-Ор – досвідчений технологічний лідер, який як головний науковий співробітник керує штучним інтелектом та аналітичними інноваціями в Aktana (стартап із продажів і маркетингових систем). Більшу частину своєї кар’єри він присвятив покращенню бізнес-рішень за допомогою передової аналітики, оптимізації, бізнес-аналітики та машинного навчання. До Aktana Піні обіймав посаду глобального керівника відділу аналітики в Actimize, де він допоміг перетворити компанію з використання систем правил і експертних моделей на розгортання повністю гнучких моделей на основі машинного навчання для виявлення фінансових злочинів.
Курс складався із 13 занять. Під час навчання учасники акцентували увагу на практичних прикладах у бізнес-додатках, розумінні бізнес-даних і бізнес-застосувань штучного інтелекту, показниках продуктивності та якості для систем штучного інтелекту, а також на проблемах управління, пов’язаних із розробкою та розгортанням штучного інтелекту. Для остаточного проекту кожним учасником було створено індивідуальний продукт, використовуючи відтворювані робочі процеси та інструменти, представлені в курсі.
Сподіваємося, що отримані знання будуть успішно впровадженні у викладацьку і наукову практику, і наші студенти матимуть змогу вивчати найновіші методи та інструменти штучного інтелекту

Доцент кафедри економічної кібернетики

Марина Негрей

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook