Полтавчанка Юлія Островна: професія фінансиста є престижною сьогодні, і буде актуальною в майбутньому, тому я обираю спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»

29 червня 2022 року
     П’ятий місяць український народ героїчно бореться з російськими окупантами. Не зважаючи на воєнний стан в країні, випускники шкіл намагаються визначитися з вибором професії з урахуванням покликання і здібностей. Чим одинадцятикласники керуються у виборі професії і на що саме звертають увагу в цей не простий для молоді час, – ми з’ясували, поспілкувавшись з Юлією Островною.
 
       - Юліє, розкажіть коротенько про себе:
       - Я, випускниця Лазірківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. В.О. Підпалого Полтавської області, дякую вчителям за отримані знання в школі та своїм батьків за життєві поради, люблю свій рідний край і чітко знаю, що навчатися хочу тільки в Україні. На даний час, - я вже визначилася з університетом та факультетом. Це НУБіП України, економічний факультет.
 
        - Юліє, а чому саме НУБіП України? Чому економічний факультет і яка спеціальність Вам до вподоби?
     - Про університет я дізналася від Вас минулої осені, коли Ви приходили до школи і проводили профорієнтаційну роботу. Ще раз я переконалась, що хочу навчатись саме в НУБіП України, коли відвідала День відкритих дверей. Вразила доброзичлива і невимушена атмосфера в стінах університету, доступно були презентовані майбутні професії. Цікаво було дізнатися про міжнародні програми на навчання, стажування та практику. А спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» обрала тому, що професія фінансиста є престижною сьогодні і буде актуальною в майбутньому, а також мене завжди приваблювала діяльність банківських та інших фінансових установ.
 
        - Чим цікавишся окрім навчання?
     – Захоплююся вивченням іноземних мов, полюбляю займатися спортом. Зі спорту мене приваблює футбол. В університеті сподіваюся на можливості продовжити активно займатися улюбленим видом спорту.
 
       - Які мрії та плани на майбутнє?
     – Перш за все хочу, щоб в Україні запанував мир, також мрію вступити до університету, здобути якісні знання та брати активну участь у відновленні моєї держави в майбутньому.
 
      - Юліє, успіхів тобі при здачі НМТ і з нетерпінням чекаємо тебе побачити серед студентів економічного факультету НУБіП України в новому навчальному році!
Розмову вела Вікторія КОСТЮК,
доцент кафедри банківської справи та страхування
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook