Гурток «Картографічне моделювання проблем природокористування» зайняв 2 місце за результатами фінального засідання ХІ «Фестивалю студентської науки-2022»

26 травня 2022 року
факультет землевпорядкування

  18 травня 2022 року з нагоди відзначення 124-річчя Університету та Дня науки відбувся ХІ «Фестиваль студентської науки - 2022». Факультет землевпорядкування щороку бере активну участь у фестивалі наук. Цього року у фінал вийшов науковий гурток «Картографічне моделювання проблем природокористування» науковим керівником якого є професор, доктор географічних наук Іван Ковальчук.


  Фестиваль проводиться з метою розвитку студентської наукової діяльності та залучення молоді до наукової роботи. В ІІ етапі фестивалю наук за перемогу змагалися 26 наукових гуртків. Оцінювали досягнення члени журі, у складі яких були голова ради молодих вчених, голови ради аспірантів, голови навчально-наукового комітету студентської організації, науково-дослідної частини, голів рад молодих вчених структурних підрозділів університету.
  Під час співбесіди староста гуртка Ольга Пронь розповіла комісії про всі досягнення, сферу діяльності, стратегію розвитку та плани наукового гуртка на 2022-2023 навчальні роки.

   Гурток «Картографічне моделювання проблем природокористування» спрямований на оволодіння студентами методикою і технологіями науково-дослідної роботи в галузі картографічного моделювання проблем природокористування, а також на формування вмінь і навичок збирати, аналізувати, узагальнювати та відображати на картах інформацію про стан, використання земельних та інших видів природних ресурсів й екологічні проблеми, що його супроводжують. Члени гуртка працюють лише з новітніми приладами та сучасним програм забезпеченням, а також є неодноразовими переможцями Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт.


   За результатами фінального засідання ХІ «Фестивалю студентської науки-2022» гурток «Картографічне моделювання проблем природокористування» кафедри геодезії та картографії зайняв 2 місце!


Вітаємо кожного члена гуртка та наукового керівника Івана Ковальчука!


Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook