В ННІ лісового і садово-паркового господарства вшанували українську традицію «Всесвітній день вишиванки» та провели засідання вченої ради

19 травня 2022 року
НУБіП України

19 травня 2022 року Співробітники ННІ лісового і садово-паркового господарства долучилися до вшанування української традиції відзначення Дня вишиванки. Ідеєю цього свята є збереження та популяризація українських цінностей. Започатковане це свято було у 2006 році студентами Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Традиційно свято проводять щороку в третій четвер травня. Ідея вшанування українських цінностей -  етнічного вишитого українського одягу швидко стала всеукраїнською акцією до якої щороку долучається все більше українців по всьому світу.

Також в цей день в ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулося засідання вченої ради, на якому колектив обговорив питання роботи в умовах війни, попередні результати поточної сесії студентів інституту, перспективи вступної кампанії, затвердили перелік тем наукових досліджень для аспірантів, розглянули та рекомендували кандидатуру професора кафедри таксації лісу та лісового менеджменту, доцента Віктора Миронюка для отримання вченого звання професора.

Україна переможе! Честь і слава українському народу, його цінностям та традиціям! Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

 

Олександр Сошенський, доцент кафедри лісівництва

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook