Сучасність і пріоритети: день відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті

7 травня 2022 року
Події сьогодення на території нашої держави роблять боляче кожному українцю та псують наші мрії про майбутнє. Український народ намагається вистояти та перемогти, адже іншого завтрашнього дня ми не бачимо. Тому навіть під час таких драматичних подій, ми намагаємось зробити все, щоб наше молоде покоління могло здобути освіту та розвиватися.

День відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся у дистанційному форматі 5 травня 2022 року відразу після закінчення загальноуніверситетського заходу, де абітурієнтів вітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко.

Понад 300 майбутніх абітурієнтів-гуманітаріїв почули, що навіть під час воєнного стану НУБіП України продовжує освітній процес, а увесь професорсько-викладацький легіон усіма силами намагається зробити дистанційне навчання доступним та якісним.

Декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька у своєму виступі-вітанні поінформувала гостей про можливості та перспективи навчання на рідному факультеті. Кожна спеціальність була яскраво представлена, їх переваги та особливості були детально розкриті та продемонстровані. Гуманітарно-педагогічний факультет за останні 7 років зміг гармонійно поєднати широкий спектр бакалаврських спеціальностей. Тут і "Філологія (перша англійська / німецька)", і "Соціальна робота", і "Професійна освіта" з "Психологією", "Журналістика" з "Міжнародними відносинами". А спеціальність "Фізична культура і спорт" взагалі у 2022 році представляє широкі можливості для навчання дітям, що не встигли чи не змогли скласти національний мультипредметний тест (НМТ).

Факультет цікавий також і магістерськими програмами, серед яких: "Філологія (перша англійська / німецька)", "Інформаційно-комунікативні технології в освіті", "Педагогіка вищої школи", "Управління навчальним закладом", "Управління персоналом", "Соціальна робота", "Соціально-психологічна реабілітація", "Міжнародні відносини", "Психологія". У структурі гуманітарно-педагогічного факультету діють центр вивчення іноземних мов, центр полоністики, центр франкофонної освіти і культури, сучасна медіалабораторія з Youtube-каналом "Свій НУБіП".

Наш факультет буде безкоштовно допомагати абітурієнтам готуватися до складання НМТ вже з 9 травня, адже організовані спеціальні курси, а найактивніших учасників очікує приз!

Гості почули також про те, що гуманітарно-педагогічний факультет запрошує усіх бажаючих на майстер-клас із написання мотиваційного листа для вступу у заклад вищої освіти. Цей документ матиме різну вагу для вступників на бюджет і контракт, а як його правильно написати усім розкажуть наші фахівці.
 

Інна Миколаївна розповіла про те, що наш університет є дуже престижним, адже входить до трійки призерів рейтингу столичних закладів вищої освіти, а на гуманітарно-педагогічному факультеті працюють висококваліфіковані педагоги. Лідер студентської організації факультету Маргарита Гулян розказала про бурхливе та насичене життя спільноти студентів-гуманітаріїв.

На завершення заходу гостям заходу було запропоновано для перегляду відео-візитівки кафедр, що входять до структури гуманітарно-педагогічного факультету. Абітурієнти побачили та почули про досягнення студентів факультету, широкий спектр наукових гуртків та спортивних секцій, прекрасні умови для навчання в кампусі та відпочинку у таборі "Академічний".

Підбиваючи підсумки цього заходу та відповідаючи на численні запитання гостей, команда гуманітарно-педагогічного факультету з великою радістю запросила абітурієнтів приходити на навчання до нашої Alma Mater.

Ми всі налаштовані на перемогу і дивимось у світле майбутнє. Разом - ми сильні та переможемо!

Слава Україні! Героям Слава! Все буде Україна!

Пресслужба гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook