Перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Економічна кібернетика» 2022 за спеціальністю 051 «Економіка»

28 квітня 2022 року
Незважаючи на Воєнний стан, члени студентського наукового гуртка «Кібертонус» прийняли участь у першому етапі Всеукраїнській олімпіаді «Економічна кібернетика». У період з 27 по 28 квітня 2022 до заходу долучилися 37 студента 2-4 курсів, що навчаються за освітніми програмами «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» (ОС «Бакалавр»).
Изображение выглядит как текст, снимок экрана, другой, в позеАвтоматически созданное описание
 
Представлені в олімпіаді завдання покривали блок обов’язкових дисциплін для спеціальності 051 «Економіка», а саме: «Економікс», «Теорія ймовірностей та математична статистика», «Економіко-математичні методи та моделі», «Дослідження операцій», «Економетрика»,  «Моделювання економіки». Не обійшлось і без творчих завдань на загальну логіку та теорію прийняття рішень.
 
 
 
Учасники показали впевнене володіння як базовими методами економічної кібернетики, зокрема, економіко-математичного моделювання, так і практичними знаннями у сфері економіки на мікро- та макрорівнях.
 
Призові місця розподілились наступним чином:
 
1 місце (87 балів) – Тараненко Андрій (студент 3 курсу освітньої програми «Цифрова економіка»), відповідальний за підготовку к.е.н., доц. Негрей М.В.;
2 місце (85 балів) – Ремінна Поліна (студентка 3 курсу освітньої програми «Цифрова економіка»), відповідальний за підготовку старший викладач кафедри економічної кібернетики Костенко І.С.;
2 місце (85 балів) – Кравченко Юрій (студент 3 курсу освітньої програми «Цифрова економіка»), відповідальний за підготовку д.е.н., проф. Жерліцин Д.М;.
3 місце (78 балів) – Боднажевська Богдана (студентка 3 курсу освітньої програми «Економічна кібернетика»), відповідальний за підготовку д.е.н., проф. Попрозман Н.В.
У груповому заліку для студентів 2 курсу переможцем став Ілля Зрібняк (студент 2-го курсу освітньої програми «Економічна кібернетика»), відповідальний за підготовку к.е.н., доц. Рогоза Н.А.
 
Визначені переможці рекомендовані для участі у 2 етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Економічна кібернетика» за спеціальністю 051 «Економіка», яку планується провести до кінця 2022 року.
 
Завідувач кафедри економічної кібернетики,

д.е.н., проф. Дмитро Жерліцин 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook