Засідання кафедри економічної кібернетики: відновлення навчального процесу в умовах воєнного стану

14 березня 2022 року

14 березня 2022 року в НУБіП відновлюється навчальний процес зі студентами всіх форм навчання. Обговоренню проблем та особливостей навчального процесу під час воєнного стану було присвячене перше у березні засідання кафедри економічної кібернетики. 
На початку засідання виступив завідувач кафедри д.е.н., проф. Дмитро Жерліцин, який розповів про уточнений розклад занять, вимоги до онлайн лекцій, необхідність постійного моніторингу відвідування занять студентами та визначення першочергових вимог у забезпеченні повноцінного виконання навчального плану. Під час обговорення проблемних питати, визначено необхідність призначення додаткових консультацій для студентів, умови проведення знать під час повітряної тривоги, вимоги щодо іспиту магістрів за 1 блоком навчання.
Изображение выглядит как текст, человек, снимок экрана, в позе

Автоматически созданное описание
У цілому констатовано, що станом на першу половину дня 14 березня 2022 року, навчальний процес розпочато успішно за розкладом у всіх групах ОПП «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» з максимальним рівнем підключення студентів до 80%. Зі всіма студентами, що не підключились до першого заняття, є зворотній зв’язок.

Завідувач кафедри економічної кібернетики,
д.е.н., проф. Дмитро Жерліцин
 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook