ПІДГОТОВКА ВИПУСКНИКІВ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ ФІКУЛЬТЕТУ ІТ ДО ЄВІ / ЄФВВ

3 лютого 2022 року

Єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ)форма вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), яка передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання.

Єдиний вступний іспит (ЄВІ) – форма вступного випробування з іноземної (англійської, або німецької, або французької, або іспанської) мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), яка передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання.

Для вступу до магістратури в 2022 році відповідно до Правил прийому на навчання в 2022 році необхідно:

  • для вступу на освітню програму «Економічна кібернетика» потрібно складати ЄВІ з іноземної мови та єдиний фаховий іспит. Ці іспити відбуваються у формі ЗНО через український центр оцінювання якості освіти.
  • для вступу на освітні програми за спеціальностями «Комп’ютерні науки», «Інженерія програмного забезпечення» та «Комп’ютерна інженерія» треба складати ЄВІ з іноземної мови (ЗНО) та фаховий екзамен з фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін за програмою відповідних випускових кафедр НУБІП України.
  • Визначено дати проведення єдиного вступного іспиту (ЄВІ) на всі спеціальності, а також єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) до магістратури за спеціальностями галузей знань «Соціальні та поведінкові науки», відповідно до наказу МОН.

КОНТРОЛЬНІ ДАТИ

1. Реєстрація вступників триватиме з 26 квітня до 17 травня 2022 року (18:00).

2. Єдиний вступний іспит з іноземної мови (основна сесія) відбудеться 22 червня.

3. Єдине фахове вступне випробування складатиметься з двох частин – тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК), який відбудеться 20 червня, а також предметного тесту економіка та міжнародна економіка24 червня (051 "Економіка", 292 "Міжнародні економічні відносини")

*Із проєктами програм предметних тестів і програмами ТЗНК можна ознайомитися за посиланням.

Олена Глазунова, деканат факультету ІТ
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook