Майстер-клас з інтернет-трейдингу для випускників Ірпінського академічного ліцею НУБіП України

30 листопада 2021 року

 

 

   26 листопада 2021 р. для випускників Ірпінського академічного ліцею НУБіП України кафедрою організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету був проведений майстер-клас на тему «Інтернет-трейдинг та інвестиції у біржові інструменти».

     Дана тематика є досить актуальною, а також тісно переплітається з фінансовою грамотністю, яку вивчають у випускних класах. Особливості інтернет-трейдингу вказують про доступність сучасної торгівлі біржовими інструментами за допомогою використання онлайн-платформ провідних бірж світу та інтернет-мережі. Кожна зацікавлена особа є потенційним інвестором, тому має розуміти тонкощі інвестування у біржові інструменти, переваги та наявні ризики технології інтернет-трейдингу. Окремо зупинились на особливостях інвестицій пенсійних фондів у біржові інструменти.

     Під час майстер-класу було детально розглянуто привабливість інтернет-трейдингу та інвестицій у біржові акції. Слухачі відмітили зручність та доступність інтернет-трейдингу для усіх бажаючих опанувати основи біржової діяльності. Прикладом стала демонстрація відкритих віртуальних біржових інвестиційних портфелів студентами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» НУБіП України. Особлива увага також була приділена інформуванню випускників про можливості та перспективи, які можна отримати від навчання та здобуття фаху за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в НУБіП України.

     Сьогодні наші студенти вже з перших днів займаються аналітичною роботою досліджуючи акції провідних компаній світу, які доступні на міжнародних фондових біржах NYSE чи NASDAQ.
     Наприкінці майстер-класу слухачі поставили питання та отримали вичерпні відповіді і запрошення відвідати навчально-наукові лабораторії кафедри організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету.

Валентина Яворська,
гарант ОПП
«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook