Зустріч з практиками. Softlist презентує студентам особливості ІТ-бізнесу

4 листопада 2021 року
4.11.2021 відбулася онлайн конференція з компанією Softlist, що була організована кафедрою інформаційних систем і технологій ФІТ НУБіП України. У роботі онлайн заходу прийняли участь студенти освітніх програм «Цифрова економіка» та «Економічна кібернетика».
Softlist - це великий магазин ліцензійного програмного забезпечення. Серед партнерів компанії - лідери сучасної ІТ індустрії: Microsoft, McAfee, Fortinet, Tenable, Atlassian, ESET, JetBrains, Autodesk і багато інших. Конференцію було розпочато зі вступного слова та представлення провідного ІТ менеджера компанії, Бориса Гремліна. Потім він розповів про всі стадії розробки проєкта та особливості його подальшої реалізації. Далі доповідач перейшов до дуже цікавої теми, він розповів про команду, яка супроводжує розробку проєктів на всіх етапах, та її ключових учасників. Також Борис поділився лайфхаками, які допомагають команді ставати не тільки дружнішими, але й ефективнішими та продуктивнішими.
Після доповіді всі бажаючі мали змогу задати питання, які їх цікавили та уточнити моменти щодо працевлаштування! Загалом зустріч пройшла весело, динамічно, інформаційно та дуже корисно!
 

Студентка освітньої програми «Цифрова економіка»,

Поліна Ремінна 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook