Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з практичними можливостями Центру кулінарних технологій «МХП»

 

      Для кращого пізнання навчального процесу студенти 2 курсу ННІ неперервної освіти і туризму спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали Центр кулінарних технологій МХП – унікальний об'єкт, аналогів  якого немає у Східній Європі.        Студенти ознайомились з роботою інноваційного простору, що пропонує передові можливості для розробки нових продуктів, тестування інгредієнтів і сенсорного аналізу.              Майбутні фахівці з цікавістю спостерігали за роботою експериментального цеху, стали учасниками зйомки телевізійного кулінарного шоу та взяли участь у науковому дослідженні м’ясних продуктів у якості таємних дегустаторів.     Співпраця НУБіП України з Агроіндустріальним холдингом "МХП" – є важливим кроком на шляху трансформації кулінарної сфери та впровадження дуальної освіти.  Лариса Гопкало,гарант програми «Готельно-ресторанна справа»