ІТ-випускник Богдан Кізюн ділиться досвідом з першокурсниками спеціальності Інформаційні системи і технології

September 17, 2021

Цікава зустріч відбулась у студентів 1 курсу спеціальності "Інформаційні системи і технології" з Богданом Кізюном, випускником 2012 року факультету інформацій технологій спеціальності "Комп’ютерні науки".

Зараз це поважна людина, Богдан Федорович, директор компанії Dicom-Нab, яка входить до складу групи компаній IT4Medicine і є лідером в розвитку сфери електронної системи охорони здоров’я в Україні. Проекти групи беруть активну участь у медичній реформі, яку проводить Міністерство охорони здоров’я України.

 

Бакалаврську та магістерську програми в НУБіП Україна Богдан закінчив з відзнакою, під час навчання був головою студентської організації факультету, займався також спортом і культурно-масовою роботою. В той час факультет налічував близько 300 студентів, зараз же факультет має 6 спеціальностей, тільки в цьому році нове студентське поповнення склало 631 осіб. Суттєві зміни відбулись і в матеріально- технічному забезпеченні факультету: просторі і оснащенні аудиторії, конференц-зали та комп’ютерні класи. Це і відмітив Богдан при зустрічі з деканом Глазуновою Оленою Григорівною.

З великою увагою слухали студенти свого старшого товариша. Після закінчення вузу Богдан працював в декількох ІТ-компаніях на посадах системного адміністратора, розробника інформаційних систем, займався впровадженням ERP систем перед тим, як стати директором, керівником проекту Dicom-Hub групи компаній ІT4Medicine.

Богдан Федорович відмітив, що в своїй професійній роботі йому завжди допомагали знання та навички отримані в вузі, в першу чергу з проектного аналізу, технологій проектування та адміністрування баз даних, теорії систем та системного аналізу, програмування, роботи з базами даних, технологій проектування інформаційних систем тощо. ІТ-галузь розвивається дуже швидкими темпами, що потребує постійного самовдосконалювання. В університеті ми навчились працювати в команді, виконувати різноманітні проекти, вчилися критично мислити, самостійно вирішувати поставлені завдання. Важливою складовою до отримання студентами необхідних знань були наявність електронних навчальних курсів, доступ до ресурсів визнаних в світі компаній Microsoft, ІВМ і Cisco, чудова лабораторна база, професійний педагогічний колектив.

Щодо побажань, Богдан Федорович наголосив: не відноситися до навчання легковажно, вивчайте всі дисципліни навчального процесу, так як кожна з них формує у студента відповідні навички, які допоможуть Вам отримати системні знання з вибраної спеціальності, стати фахівцями в розробці, впровадженні та дослідженні інформаційних систем і технологій.

Зустріч була корисна та цікава, студенти задавали безліч питань на які отримали змістовні відповіді, поради для свого професійного зростання. Виражаємо щиру подяку Богдану Федоровичу Кізюну.

Садко М. Г., доцент кафедри інформаційних
систем і технологій, куратор 1 курсу ІСТ 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook