Спортсмени факультету інформаційних технологій - призери чемпіонату України зі спортивної радіопеленгації

April 27, 2021
м. Луцьк Волинської обл.

22-25 квітня в м. Луцьку відбувся чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації, на якому чергові нагороди здобули спортсмени НУБіП України.

   У змаганнях серед чоловічої еліти 3 місце на дистанції спринту виборов Федір Карпович – студент 2 курсу факультету інформаційних технологій, майстер спорту України з радіоспорту. В складі збірної команди Києва Федір зайняв 2 місце на дистанції спринту і 3 місце на класичній дистанції з пошуку «лис» на діапазоні 3,5 МГц.   


 

   У змаганнях серед жіночої еліти дворазовою чемпіонкою України стала Олександра Пархоменко – асистент кафедри комп’ютерних наук факультету інформаційних технологій, заслужений майстер спорту України з радіоспорту. Олександра виграла змагання да дистанції спринту і класичній дистанції на діапазоні 144 МГц, та зайняла 2 місце на класичній дистанції 3,5 МГц. В командному заліку жіноча команда Києва була кращою в усіх трьох дисциплінах чемпіонату.

 

   Наступне завдання перед Федором - успішна здача навчальної сесії, а у Олександри - успішний захист кандидатської дисертації.

 Бажаємо спортсменам успіхів у спорті і навчанні!

В’ячеслав Пархоменко,
керівник секції спортивного орієнтування

 і спортивної радіопеленгації


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook